Трябва да си пълнолетен, за да имаш страст към виното.
Имаш ли навършени 18 години?
Да
Не
Contour header image

VIA VINERA

В живота може би има по-важни неща от виното, но не и за нас. VIA VINERA има много значения - традиция, майсторство, качество, отдаденост. За нас това име значи страст.

Страст, която можете да усетите във всяка чаша от нашите вина.

Contour header image

BULGARIAN HERITAGE

Избрахме да представим нашата колекция “Българско наследство” с букви от първата българска азбука - Глаголицата. В тази серия е събрана нашата страст към създаването на вино от традиционните български сортове, растящи по тези земи от дълги години.

Contour header image

CONTOUR

Контур е линията, която свързва географски точки с еднаква надморска височина - така, както страстта ни към виното свързва тероарите на Карабунар и Килифарево. В серията Контур сме събрали най-ароматното грозде, за да създадем вина с превъзходни съчетания от вкусове и аромати. Да бъде всяка глътка удоволствие.

Contour header image

CASTELLUM

Castellum в превод от латински означава "наблюдателница" или "стражева кула". Избрахме това име за гамата отлежали вина, като израз на нашето желание да спазваме стриктно традициите и духа на българското винарско изкуство. Подбрали сме грижливо най-добрите партиди в избата, произведени от строго селектирано грозде.

Contour header image

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Разгледайте нашите специални предложение и промоции.

0
VIA VINERA CASTELLUM BULGARIAN HERITAGE CONTOUR