Via Vinera

Как да участвам в играта?

Купи поне 1 бутилка вино от марките VIA VINERA, CONTOUR и/или CASTELLUM от търговска верига Фантастико. Запази касовата бележка. Регистрирай бележката на www.viavinera.bg/promo.

Какъв е периодът на промоцията?

В играта можеш да се включиш от 06.06.2024 г. до 06.07.2024 г.

Мога ли да регистрирам повече от един касов бон?

Да, можеш да регистрираш множество бележки. По този начин шансовете за награда се увеличават.

Мога ли сам да избера наградата си?

Не, наградите се определят на томболен принцип. Всяка седмица регистрираните касови бележики участват за бутилки вино Via Vinera – 2 бр., а след приключването на промоцията ще бъдат изтеглени печелившите на големите награди. Ако спечелиш вино, ще участваш и за 1 от големите награди. Тегленията ще се извършат на следните дати:

Как да разбера дали печеля?

При спечелване на награда в седмичната томбола ще получиш потвърждение на посочения телефон при регистрация. Следи секция „Печеливши“ на сайта, където всяка седмица ще бъдат обявявани печелившите с част от мобилните телефонни номера (последните 3 цифри от номера ще бъдат скрити).

Как ще получа наградата си, ако спечеля?

При спечелване на награда ще получиш потвърждение на посочения телефонен номер при регистрацията, както и инструкции как да получиш спечелената награда. При регистрация е необходимо да посочиш актуален телефонен номер, на който да се свържем с теб.

Какво е необходимо да направя, за да получа наградата си?

Необходимо е да запазиш касовата/ите бележка/и, която/ито си регистрирал. След като се свържем с теб, ще помолим за снимка на касовата бележка, за да отчетем, че отговаря на условията и тогава ще изпратим наградата по куриер. Моля да предадеш касовата бележка на куриера, който ще достави наградата.