Via Vinera
Трябва да си пълнолетен, за да имаш страст към виното.
Имаш ли навършени 18 години?
Да
Не

VIA VINERA

В живота може би има по-важни неща от виното, но не и за нас. VIA VINERA има много значения - традиция, майсторство, качество, отдаденост. За нас това име значи страст.

Страст, която можете да усетите във всяка чаша от нашите вина.

BULGARIAN HERITAGE

Избрахме да представим нашата колекция “Българско наследство” с букви от първата българска азбука - Глаголицата. В тази серия е събрана нашата страст към създаването на вино от традиционните български сортове, растящи по тези земи от дълги години.

CONTOUR

Очертанията на вдъхновението - Казва се, че една изба е толкова добра, колкото е добро виното й за всеки възможен повод. При Via Vinera това са вината от серия „Contour”, която през 2020 получава нови стилистични и качествени очертания! Днес Via Vinerа е готова за новата фаза: преминаването от очертанията на земята към тези на човешката душевност. Вдъхновени от чувствеността на женското тяло са очертани и контурите на новата ни серия.

CASTELLUM

Castellum в превод от латински означава "наблюдателница" или "стражева кула". Избрахме това име за гамата отлежали вина, като израз на нашето желание да спазваме стриктно традициите и духа на българското винарско изкуство. Подбрали сме грижливо най-добрите партиди в избата, произведени от строго селектирано грозде.

WINEMAKER'S CHOICE

Лимитирана серия вина, селектирани от нашия Енолог!

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Разгледайте нашите специални предложения и промоции.

VIA VINERA CASTELLUM BULGARIAN HERITAGE CONTOUR