Via Vinera
Трябва да си пълнолетен, за да имаш страст към виното.
Имаш ли навършени 18 години?
Да
Не

Всичко за виното

От лозето до чашата само в нашия вино блог

виното онлайн

|

Виното онлайн: развитието на пазара продължава

В един от предишните ни постове: Прогнози за 2020, споделихме новите тенденции във виното през 2020. Една от тях несъмнено е купуването на вино онлайн. В сегашната форсмажорна ситуация, този процес става дори неизбежен. Със сигурност, това не е само краткосрочна мода. Eдно проучване на най-влиятелното винено изложение „ProWein“ я идентифицира още през „далечната“ 2015 година. „Урбанизираният и свързан ежесекундно чрез социалните медии със света модерен консуматор стремглаво променя своите покупателни навици. Все повече виното ще се купува онлайн.“

Причините за тази тенденция са много. Най важните от тях са: удобство, по-голям избор, по-добра информация, по-ниски цени. От друга страна има и предизвикателства пред виното онлайн. Липсата на физически контакт с виното (дегустация) или техническото време за доставка често са едни от тях. Решения като видео-консултации със сомелиер, обширни и стойностни статии за виното (Всичко за виното), или изпращане на дегустационни проби са добри алтернативи.

Как и къде се продава вино онлайн?

Освен онлайн вино-магазини, принадлежащи към винарни, има и много други сайтове, които предлагат продажба в интернет. Търсенето в Гугъл на „онлайн магазин за вино“ само за 0,38 секунди ще ви снабди с 8 460 000 резултата.

Както при всеки друг сектор, така и онлайн поръчката на вино има плюсове и минуси. Каквото и да си говорим обаче, позитивите са много повече. Това е и причината все повече търговци да откриват онлайн винени магазини, все повече физически магазини да преминават в паралелен модул онлайн, както и винарни да предлагат продуктите си в интернет.

Via Vinera с онлайн магазин за вино

Via Vinera напълно задоволява потребностите на феновете си и открива след броени дни своя собствен онлайн магазин: https://viavinera.bg/магазин . В него ще може да поръчате всички вина от портфолиото на избата. Вината са налични в повечето физически специализирани магазини, но искаме да ви улесним още повече. Така ще имате по-голям избор и лесна доставка, без усилие от ваша страна. Ако пък ако  ви се иска да опитате някоя високоалкохолна напитка може да направите вашия избор по всяко време на денонощието и на онлайн магазина на нашият ексклузивен дистрибутор Селеста Трейдинг  https://selesta-trading.bg/

VIA VINERA CASTELLUM BULGARIAN HERITAGE CONTOUR